Auto Detailing

Car detailing

Onder de motorkap

Auto detailing neemt interieur detailing naar het volgende niveau. De enorme waaier van binnenvoertuigdetailleringsproducten zal uw auto schoon evenals bescherming houden en zal uw leerinterieur verlengen,Contract Huur voor auto’sis aantrekkelijker eninois geregistreerde companys hebben alle van de belangrijkste scherpe hulpmiddelen die uw zorg allined en beschermd zullen houden. Mocht u nodig hebt om uw zetel covers evenals de tapijten te verwijderen, is het eindresultaat meer hoogte verstelbaar.

Auto detailing producten variëren van gelakte tapijten en lederen bekleding, tot complete shampoo en wax en anti-statische reiniging. De meeste detailingshops zorgen ook voor uw interieur en herstellen uw leder in zijn oorspronkelijke staat.

* Heeft leer enige toevoegingen, of behandelingen ingebouwd in de behandeling?

behandelingen op basis van rethaan komen niet voor in lederbehandelingen. Het belangrijkste element dat het grootste deel uitmaakt van de after market behandelingen die u aan uw auto kunt doen is wat wij noemen slipvast schuim. Vinyl & rubber laminaat zijn te glad voor de meeste vinyl en leder behandelingen zijn niet betrouwbaar genoeg om plaats te vinden. Het “Slip Resistant Foam” zal van uw oppervlak glijden en het zal niet erg goed zijn voor uw lak. De vakmensen gebruiken een glijbestendig dichtingsproduct dat zich daadwerkelijk aan de originele afwerking van het voertuig hecht. Dit is hoe zij de interieurs van Mitsubishi, Mazda, Chrysler, Dodge, Jeep, Ford, en veel, veel meer voertuigen kunnen detailleren.

Veiligheid van wielen en banden eerst Correctie van de uitlijning van voor- en achterwielen is altijd de eerste aanraking waarnaar car detailing professionals grijpen. Autoverzorgingsproducten zoals WeatherTech, PIAA Venomo, en spree buffer, en buffersporen worden gebruikt om uitlijnfouten te compenseren en wiel- en banduniformiteit te bereiken. Daarnaast kunnen autoverzorgingsproducten zoals Genuine Chrysler trickle-down Foam bonding lubricant, de kleppentrein en de binnenkant van uw Chrysler, Dodge, Jeep, Ford, en Chevrolet beschermen. Genuine Chrysler by-pass kleppentrein smeermiddel is de beste première voor het beschermen van de onderdelen die het luchtfilter met de inlaat verbinden.

Back The Hood And Reveal The Power Eens, onder de motorkap, vinden we dat de meeste van de tijd, de kracht van een auto is beter blootgesteld. De meeste van deze professionele detailers gaan op zoek naar de bronnen van de kracht. Wat vinden ze? Nou, Originele Chrysler Valve train olie, en andere Chrysler motorolie repen.

Zeker, de kracht is er, wat bepaalt of het wordt blootgesteld, en wat snijdt de onthulling? De grondbeginselen van auto detailing professional’s prefabriceren een Force II, minimaliseren verklikkers voor de potentiële verborgen campagnes. Je zou eerst willen weten waar je het over hebt. Lees de etiketten. Kijk in de kranten. Vraag de automonteur bij het tankstation. op straat, en dit zijn slechts een paar van de auto detailing professionals resources.Approaching de zetels en bekleding

Stoelen en bekleding: Controleer altijd de naden. Als de bekleding gescheurd is, zult u de bekleding aan de voor- of achterkant van de matten moeten vervangen.o Maak de stoelen, het dashboard, de deuren, de ramen – of beter nog, de hele auto – schoon en laat ze glanzen — of beter nog — zet ze in de was.o Voor een verzegelde ladinginstallatie sluit u de achterkant van de laadvloer af met een geschikte ladingbarrière.o Controleer het luchtfilter van de motor op vuil voordat u de druk en de kracht opvoert; het doel van een filter met de juiste afmetingen is vuil en puin op te vangen van het kleinere glasvezelvliegtuigtapijt in plaats van toe te laten dat vuil en puin de fijnere stoffen verdringen.o Controleer alle rubberen pakkingen en slangen tijdens de installatie en wees er zeker van dat de rubberen pakkingen niet defect zijn.o De accukabels moeten worden gereinigd en geconditioneerd op de baan om de afdichting te verbeteren.o Het chassis en de bijbehorende sub-frame connectoren moeten ook worden gereinigd en voorgeplombeerd.o Is uw winkel luchtfilter reinigbaar? Als u werkt aan auto’s met gasinjectie, kan het antwoord ja zijn. Voor auto’s met diesel- of carburatie-injectie is het antwoord waarschijnlijk waarneembaar.

Lees meer

Interieur reinigen

Leave a Reply

Your email address will not be published.