Car Wrap Bescherming

Car wrap Den Haag

Een exterieur car wrap maakt gebruik van een uiterst dunne laag kwaliteitsvinylfilm die op de auto wordt gespoten. De lijmlaag is slechts 15 micron dun waardoor de dikkere laklaag enigszins beschermd wordt.

Een car wrap, een alternatief voor verf, wordt gemakkelijk aangebracht op de buitenkant van de auto en vereist geen hulp voor een perfecte afwerking. Zodra de folie is aangebracht, hecht deze zich aan de auto met behulp van een adhesiepromotor op basis van elektrosilicaat en aan de lak met een acrylaatlijm op urethaanbasis.

De film wordt chemisch behandeld om gemakkelijker aan handvat en installateur te zijn en vele formuleringsproblemen te elimineren die kunnen voorkomen wanneer het toepassen van autowrap op een nieuw voertuig. De film heeft een facultatief acryl zelfklevend urethaanproduct dat slechts een zeer lichte verbetering op de urethaankleefstof is wanneer het komt om betere en efficiëntere adhesie te verstrekken.

Veel mensen zijn zich er niet van bewust dat car wrap net hetzelfde is als lak. In beide gevallen is het de bescherming van de lak die het belangrijkst is. Een auto wrap zal het lakwerk beschermen tegen ultra violet rated schade, hardheid, ingsitations als gevolg van regen en weer, zon en zuchten. Dit alles zal zonder enige twijfel gebeuren en het verwijderen van het lakwerk zal blijken te zijn zoals het proberen om een olie dikker met conventionele middelen te verwijderen.

Wanneer u overweegt over te stappen op car wrap of lakbescherming, is het het soort bescherming dat u wenst dat in overweging moet worden genomen. Als u uw auto beschermt tegen diefstal, is de levensduur van uw auto veel waarschijnlijker voldoende. Omdat we mild zijn geweest met onze onvolmaakte car wrap bescherming, is de frequentie van onze wraps die worden gescheurd en beschadigd sterk verminderd.

In wezen is het verbeteren van de bescherming van uw auto en het verminderen van de schadefrequentie een kwestie van keuze, zoals veel mensen graag zouden hebben. Veel mensen willen het type bescherming dat ze momenteel hebben niet veranderen, bijvoorbeeld waterbestendige lak uit angst dat het niet geschikt is voor hun behoeften, tenslotte is car wrap / lak bescherming niet optioneel in veel landen. Car wrap / lakbescherming is niet iets dat u alleen moet kiezen als optie als u in een bijzonder natte omgeving woont, maar zeker iets om te overwegen als u in een omgeving woont die redelijk stationair kan blijven.

Door het type bescherming te begrijpen dat u op uw voertuig wilt laten aanbrengen en de plaats waar het zal worden aangebracht, kunt u gemakkelijker de beste bescherming voor uw auto vinden. Bij het gebruik van car wrap is het belangrijk te onthouden dat de bescherming wordt aangebracht op de buitenkant van de auto en niet op het interieur. Wanneer een auto geparkeerd staat, loopt hij niet in en wordt hij niet zo erg door water aangetast als iets dat in beweging is.

Wanneer u beslist over het beste type bescherming voor uw auto, gezien het feit dat er verschillende beschermingsnaden zijn, moet u ervoor zorgen dat deze de lak onder de bescherming niet beschadigen, dit is een dureInleiding tot de bescherming, omdat het de kleur en de afwerking van uw lak kan veranderen.

Lees meer

Coaten

Leave a Reply

Your email address will not be published.