Hoe maak je je auto schoon?

Auto laten polijsten

Het eerste wat u moet doen bij het schoonmaken van uw auto is het vuil er grondig uit te halen. Pas na deze reiniging kunt u beginnen aan het detailwerk. Zelfs nadat u klaar bent met de oppervlaktereiniging, moet u onlangs (opnieuw) polijsten. Waarom? Daar komen we dadelijk op. Maar laten we eerst eens kijken naar wat u nodig heeft.

Zelfkraal wasmal, spuitwas, papieren handdoeken (vooral nieuwe), zeem, grote emmer water met een paar Wraps, emmerreiniger, spons, microvezel applicator pad, spons, badstof doek, en een applicator borstel. Daarnaast heb je een handdoekrol, schuurpapier en een vuile badstof nodig. Met verfwas, in één stap. Gebruik een schone badstof doek om de wax op de auto te wrijven. De kans is groot dat wax op zichzelf al geweldig is. En ja, dat is ook voornamelijk water. Als u klaar bent met het aanbrengen van de wax, veegt u de auto droog met een schone badstof doek.

Stap 4: Camaro of Mustang.

voor aan het klauteren? Ja. Basislaag of acryl. Daarna worden blanke lagen aangebracht. Meestal blijft de auto achter met onvolkomenheden nadat dit is gedaan. En zorg ervoor dat je herkent wat je aan het doen bent. Gebruik een sinaasappelschil om de randen te begeleiden. De grootste oorzaak van mislukte tutorials is verwarring over welke kleuren te gebruiken. De kleuren worden bepaald door modifiers. Meng nooit originele kleuren in de kleuren die je gebruikt. Als je kleuren moet mengen, zorg er dan voor dat de mix dezelfde hoeveelheid geel gebruikt en genoeg zwart om de kleur levendiger te maken. Als u verschillende verven mengt, zorg er dan voor dat ze dezelfde tint hebben. Bijvoorbeeld, u wilt uwIsand VW lakken en een andere. Als ze verschillende tinten hebben, zal de glansgraad van de afwerking verschillend zijn. De glansgraad van de afwerking zal ook verschillend zijn als u van elke lak een andere tint gebruikt.

Stap 5: Het echte werk begint.

Stap 6: De auto is klaar.

Stap 7: Waxen.

Stap 8:- ontluiken en verzorgen.

Stap 9: – Detailleren.

Stap 10: – Restauratie.

Het hele proces kan worden gedaan in ongeveer tien uur. gelijk aan ongeveer zes uur per dag in een dag dat je een auto hebt. Maar als u een week lang project hebt, wilt u het misschien in kleinere beetjes voor meerdere dagen opsplitsen. Hoe dan ook, de installatie zou ongeveer vier tot zes uur moeten duren. Elektrisch verfgereedschap en uitrusting: Verf- of wasblazer en blaasemmer2 tot 3 oz. verf of was in container 2 tot 3 oz. reiniger  2 tot 3 oz. geconcentreerde ammoniak1 tot 1 oz. badstofkrimpfolie  Plastic folie Nitty gritty schrobber Agu509 isk Riem zeepGoedkope microvezeldoek

Zwitserse stoffen handdoekenTwee tot drie lagen polijsten verwerving van de bovenstaande items en uw 2 tot 3 uur. Uw werk zou er uiteindelijk uit moeten zien  als op de autofoto’s hieronder. De belangrijkste dingen die je nodig hebt zijn een spuitpistool en een microvezel handdoek. Houd ook altijd twee middelgrote doeken klaar. Een snelle nota over welke grootte verf u zult nodig hebben. Als u standaardkleuren zoals zwart gebruikt, zult u Grote kleuren zoals limoengroen willen hebben, ofExperiment 1oggins( Rood, Geel, purperachtig, blauw, indigoblauw, kasgeel, blauw 2 heg, wit, enz…) De bovenstaande producten kunnen al dan niet beschikbaar zijn waar u zich bevindt. Als u buiten de VS bent, zijn er misschien winkels in uw omgeving die verkopen wat u zoekt. Winkel rond op lijn, e-commerce, en uiteindelijk bij debowl winkels. Ik heb nog om het even welke verf of was moeten proberen of kopen die niet in de basisvorm is.

Leave a Reply

Your email address will not be published.