Hoe stelt u uw hoger in?

Ktm achterbrug

Een verlengde KTM-achterbrug is een eenvoudige aanpassing die een groot verschil maakt voor de afstand die je kunt afleggen zonder naar het gas te hoeven grijpen. Vaak is het bij trailrijden mogelijk om de gashendel in de lagere versnellingen te laten staan om de snelheid constant te houden. Dit wordt gedaan door de lagere versnellingen naar de top te schakelen en de motor in lagere versnellingen te houden om de acceleratie te verhogen. Wanneer een ervaren rijder in de hoogste versnelling rijdt, kan hij grote snelwegkilometers in een paar seconden afleggen. Dit type aangepaste motorfiets wordt vaak een “hybride” genoemd. Als u in het verbeteren van uw KTM-achterbrug geinteresseerd bent, zijn er verscheidene verschillende opties, wat ingewikkelder dan anderen. Hier zijn enkele manieren u uw KTM kunt opzetten om te gaan verlengd of hoger. Bijvoorbeeld, zou u een 45 graad verlengde KTM-achterbrug willen overwegen.

Eerst moet u de linker- en rechterarm van de motorfiets verwijderen. Dit wordt bereikt door het verwijderen van de voorste en achterste fabrieksarmen. De linkerarm is meestal de kortere van de twee. De torsieknik is niet zo veel van een probleem met het kortere linkerwapen zodat de versterking met metaalsteunen wordt vereist. Deze wijziging zal typisch knipsel en lassen vereisen om om het even welke wijzigingen aan te brengen. Als u geen lashandschoenen wilt gebruiken, kunt u de nieuwe lasnaden vaak zelf lassen. De armen zijn langer, zodat zij zullen moeten worden gesneden. Ook hier geldt dat u voor dit laswerk bodyfiller uit de kofferbak moet verwijderen. Hybride armen zijn relatief goedkoop, dus dit is een haalbare optie. Een langere arm resulteert in een kortere motorfiets, dus u houdt meer geld in uw zak.

De hybride wapens zijn een grote manier om de algemene veiligheid van uw motorfiets te verhogen. Dit is een geweldige optie voor de Type 57, 77, en MP5 KTM. Met de juiste afstelling worden de handen en voeten van de rijder veilig op de motorfiets gehouden. Hoe langer de arm, hoe stabieler de rijder zit en hoe comfortabeler hij kan zitten. U ervaart een veel veiligere, krachtigere motorfiets. De extra hoogte is niet alleen handig, maar ook veiliger voor zowel de berijder als andere automobilisten.

Een andere optie voor uw langere kimono is het installeren van een telescopische arm. Het meest populaire type telescopische arm is de “honden-lichaam” stijl. Het zijn eigenlijk twee scharnierende armen die aan elk uiteinde van de achterbrug worden bevestigd en die kunnen uit- en inschuiven. Deze functie maakt het mogelijk de rijder om hun hoogte aan te passen en de arm te verplaatsen naar hun voorkeur. telescoperende armen zijn ook zeer nuttig op andere gebieden. Ze zijn een uitstekende afleiding voor dieven die een auto proberen te stelen. Ze kunnen ook een waardevol veiligheidskenmerk zijn als u kinderen in uw auto hebt zitten. U kunt de telescopische functie gebruiken om de baby vast te zetten en uw kind op de achterbank te blokkeren met een schaar. Dit is een van de hoogtepunten van een k-uitvoering en wordt sterk aanbevolen voor een betere veiligheid.

Lees meer

Mx verlengde achterbrug 65cc

Leave a Reply

Your email address will not be published.