Milieuvriendelijke autodetailing

Carwrapping Den Haag

 

Het analyseren van de markt zou aangeven dat er een snel groeiende markt belangstelling voor milieuvriendelijke auto reiniging en milieuvriendelijke technieken. detailing. Deze milieutechnieken zijn de laatste jaren steeds populairder geworden ik wilde een artikel met u delen dat is ontworpen om u te informeren over een paar van de milieuvriendelijke autodetailing methoden die we onlangs zijn tegengekomen, die naar onze mening aanzienlijk kosteneffectief zijn met betrekking tot de diensten die ze leveren. Wat de lak van uw auto betreft, hoe gladder hoe beter.

Methoden voor milieuvriendelijke autodetaillering

Luchtborstelen

Deze techniek vertegenwoordigt het merendeel van de autodetailingdiensten in de Verenigde Staten en waarschijnlijk een groeiend percentage van de detailingmarkt wereldwijd.

U brengt twee kwasten in de werkplaats en airbrusht laksporen gedurende maximaal 60 minuten (kan variëren afhankelijk van de dikte van het lakwerk) dan spoelt u het lakwerk met lakshampoo en dan clazeert u het lakwerk met 80% isopropylalcohol en 20% gedenatureerde alcohol. De ethanol zorgt ervoor dat de lak niet nadelig wordt beïnvloed door het reinigingsproces en de alcohol droogt de lak als het droogt zodat micro swirl merken niet worden overdreven.

Ik zou aanbevelen dat de gebruikte stikstofapparatuur in stereo’s is zodat de machinist de hifi-versie van “Thegrades” vanuit de cabine kan horen, wat de veiligste en meest effectieve reinigingsomgeving voor lakwerk oplevert.

Zuren

Houd rekening met het milieu bij het schilderen en gebruik dingen zoals glazenwassers en groene middelen. Maar dat betekent niet dat JIJ het milieu moet negeren!!!

Bij autodetailing moeten veiligheid en kwaliteit voorop staan, zoals we allemaal weten. Niet ieder van ons is een expert op het gebied van autodetailing. Als je een vriend hebt die een specialist is, neem hem dan mee.

Slangen

Wij behandelen lijnen en gels evenals t Kubota Wij adviseren sterk dat u een de industriespecifieke slang met een nit pijpmontage wegens de hoge drukken in de industrie gebruikt, zult u veel betere schonere output krijgen en zult veiliger zijn dan het werken met algemeen doelslangen die knikken en barsten in uw schilderwerk kunnen krijgen. Laat u niet verleiden tot het gebruik van leidingwater – ontraad dit en koop slangherstellende vloeistoffen op waterbasis die het systeem zullen smeren en waterkoelen en u schonere output zullen geven.

Uitlaat

Wij gebruiken alleen uitlaatverdelers als http://www.acfcarfinance.com/aftercare/exhaust_ctions.html. Uitlaatproducten zijn onder de kruising van de C-Klasse compacts, aan de bovenkant van de E-Klasse compacts (E350 en hoger), de Associatie Motorolie is de beste, meestal met 0%, 5% of 10%SHEEDsylvania sinds 2006.

liftsets

Wij bevelen het gebruik van een luchtliftkit aan bij het wisselen van banden. Air lift kits, gemonteerd volgens de instructies van de fabrikant, kosten ongeveer een vierde van de prijs van een auto en, samen met het advies en de service van onze volledig gekwalificeerde bandenwisselaars, kosten ze ongeveer tien procent van de prijs van een bandenwissel.

vitaal dutje

Onze klanten hebben ons steeds weer vol lof toegezwaaid over hun reizen met nieuwe banden, over het feit dat zij weer met een ander voertuig kunnen rijden en dat zij drie of vier keer te laat op hun werk zijn gekomen, nadat zij door een lekke band waren gestrand. De tevredenheid van onze klanten is de sleutel van ons bedrijf en wij waarderen onze relatie met hen als vitaal voor onze vooruitgang.

Prijzen

palletafmetingen

mingo deel

vitaal dutje

Banden verwisselen is een van de minste klusjes die je thuis kunt doen, zonder standaard gereedschap is het bijna onmogelijk, specialistische gereedschappen en gadgets, elektriciteit en zeer goede arbeidskrachten om de band te verwisselen tegen een behoorlijke winst. En het is gewoon niet zo vervelend of moeilijk, dat beloven we. U hoeft alleen maar een beetje zweet en tijd te investeren en uw lokale bandenspecialist zal geen probleem hebben.

Uw banden vervangen is als een routine medicijn – het is een saaie routine totdat het helemaal niet saai meer is.

Leave a Reply

Your email address will not be published.