Wat u moet weten over de kosten van een auto?

Auto wrappen

U kunt informeren naar de kosten om een auto in verschillende stijlen bladgoud te laten wikkelen. Afhankelijk van het motief en het aantal panelen, kunnen de kosten oplopen van 80 tot 900 euro. Voor een auto met een dubbel figuur betaalt u het dubbele. Heeft u een enkel paneel en een motief met zwarte en witte horizontale lijnen of een Panda en een effen kleur, dan zullen de kosten het dubbele bedragen.

Het beste aan deze ontwerpen is dat ze een leven hebben. Ze kunnen worden geïnstalleerd voor de langst mogelijke tijd. Zij zullen hun kleurechtheid niet verliezen in tegenstelling tot de folieontwerpen. De duurzaamheid is vergelijkbaar, zo niet beter, met die van de eigenlijke verf.

Als u uw auto verborgen wilt houden, waarom overweegt u dan niet om uw auto te vinylwrappen? Dit is geen nieuwe technologie; ze bestaat al een hele tijd. Het nieuwe element is dat het direct over de lak kan worden aangebracht. Het vinyl, of polyvinylchloride, is een thermoplast en het doet zijn naam eer aan. In plaats van te klungelen met de spuitverf die u aanbrengt, brengt u het vinyl aan. Het benodigde gereedschap is een tang, een knijptang en een warmtepistool.

De eerste stap bij het aanbrengen is de voorbereiding van het oppervlak. Het te wikkelen oppervlak moet zeer schoon zijn. Alle vuil of andere vlekken moeten worden verwijderd. Ten tweede zijn doeken nodig om het vinyl of polyvinylchloride aan te brengen. Een geperforeerd – gesneden vinyl is essentieel omdat dit het aanbrengen van de dips en de glans mogelijk maakt. Een siliconenlijm is ook noodzakelijk. Verwijder eventuele resten.

Het schoonmaken van het oppervlak is essentieel. Het gebruik van doeken wordt aanbevolen. Nadat het vinyl of polyvinylchloride is aangebracht, moet het oppervlak worden schoongemaakt. Dit kan worden gedaan met een ruitenreiniger of poetsmiddel. Er is ook alcohol verkrijgbaar die kan worden gebruikt. Een lucht- en vochtbestendig oppervlak is ook nodig. Het gereinigde oppervlak moet worden verwarmd. Gebruik een metalen inspectiepad om het oppervlak op te warmen alvorens vinyl of polyvinylchloride aan te brengen. Meestal wanneer een vinyl of polyvinylchloride is aangebracht, wordt de omkasting op zijn plaats gelaten en wordt een laag wildvuur aluminiumverf over het vinyl/cilan aangebracht.

De auto gaat verder met de volgende vijf panelen – Regeringsstempel, geschiedenis van het vliegtuig, service geschiedenis, restauratie onderbroek en, variant van kleur of afwerking. Alleen het regeringsstempel moet in de meeste gevallen naar beneden staan.

Tenslotte wordt de variant van kleur of afwerking gekozen, indien deze afwijkt van de stempel, wordt de prijs verhoogd. De kleur van de coating past het best bij het voertuig en komt het best tot zijn recht op foto’s. U zult een kleur willen kiezen die uw persoonlijkheid weergeeft. Zo zou bijvoorbeeld een bordeauxrode kleur spuitverf het beste zijn gezien de bordeauxrode Document nummerplaten die beschikbaar zijn.

Andere feiten over Overheidsplastics

Niet geïnstalleerde hars waarvan de verpakking verlopen is, moet op de juiste wijze worden verwijderd. Het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar van het voertuig om Conks versneller te gebruiken.

Leave a Reply

Your email address will not be published.